Burjassot llança la seua Aula d’Estiu amb cursos intensius d’anglés en diferents nivells

Des de la Regidoria de Cultura i Joventut, dirigida per Javier Naharros, l’Ajuntament de Burjassot. Ofereix a la ciutadania la possibilitat de cursar diferents nivells d’anglés dins de la formació de l’Aula d’Estiu, a la Casa de Cultura.

Concretament, s’ofereixen dos cursos

Concretament, s’ofereixen dos cursos. En tots dos casos, per a majors de 14 anys: el Cambridge First Certificate B2. Amb horari de dilluns, dimecres i divendres de 12.00 a 13.30 hores i el Cambridge Advanced C1, amb horari de dilluns, dimecres i divendres de 10.00 a 11.30 hores. La duració del curs és del 26 de juny al 22 de juliol.

Les matrícules, que es podran realitzar a través de la Carpeta Electrònica de l’Ajuntament, PUNXANT ACÍ, o bé de manera presencial a la Casa de Cultura, amb Cita Prèvia. Es poden formalitzar a partir del dimarts 21 de maig. Les places són limitades i el preu de cadascun dels cursos és de 174.90€.

El preu té un descompte del 50% a família nombrosa i del 100% en el cas de família nombrosa especial. En tots dos casos s’haurà de presentar la pertinent documentació acreditativa en vigor en el moment de la matrícula.

L’assistència als cursos és obligatòria i es realitzarà el control de la mateixa per a poder obtindre el certificat acreditatiu en finalitzar els mateixos sempre que s’haja assistit a un mínim del 80% de les classes.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.