Cap de setmana Faller a Burjassot

Cap de setmana Faller a Burjassot amb la Cavalcada de l’Humor, la inauguració de l’Exposició del Ninot i la signatura en el Llibre d’Honor

Cap de setmana Faller a Burjassot amb la Cavalcada de l’Humor, la inauguració de l’Exposició del Ninot i la signatura en el Llibre d’Honor

Immers de ple en la festa fallera, després de l’Exaltació de les seues 26 Falleres Majors, el pròxim cap de setmana Burjassot viurà diferents actes fallers que ompliran d’humor i crítica els seus carrers, dels ninots més cures la Casa de Cultura i de la serietat i emoció l’Ajuntament de la localitat amb la signatura en el Llibre d’Honor.

L’activitat fallera començarà el dissabte 5 de març a les 18.00 hores moment en el qual es donarà l’eixida a la Cavalcada de l’Humor en la qual les 13 Comissions del municipi mostraran les seues millors disfresses, la seua crítica més mordaç i les seues ganes de tornar a viure unes Falles amb la major intensitat. Pel recorregut habitual, des de la Plaça Sequera, fins a arribar a Rubert i Villó i encarar la c/ Colón per a arribar a la Plaça de l’Ajuntament, majors i xicotets gaudiran d’una vesprada d’humor i riures.

Un dia més tard, el diumenge 6 de març, a partir de les 11.30 hores, el punt de trobada serà l’Ajuntament de Burjassot on els màxims representants de la festa fallera de 2022 deixaran la seua signatura en el Llibre d’Honor del Consistori. A més, en aquest acte també es procedirà a posar les insígnies de l’Ajuntament als nous delegats i es nomenarà l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, Faller d’Honor.

Una vegada finalitzat l’acte, tots els presents es desplaçaran fins a la Casa de Cultura on tindrà lloc la inauguració de l’Exposició del Ninot 2022. La mateixa es podrà visitar de dilluns a divendres, en horari de vesprada, fins al 14 de març, dia en què les Comissions falleres de Burjassot els recolliran per a procedir a la seua plantà.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia