Cap grup parlamentari dona suport a la Declaració Institucional de VOX sobre la Violència Contra la Dona

Es reivindica la igualtat d’homes i dones davant la llei, com recull la Constitució Espanyola

Cap grup parlamentari ha volgut donar suport a la declaració institucional presentada per VOX amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència cap a la Dona.
La diputada de VOX Ángeles Criado ha explicat que lamenta “que cap grup l’haja volguda signar i la raó és el consens progre en el qual estan tots ells. Consens progre que fa que hàgem de patir totes aquestes lleis de violència de gènere que discriminen a l’home pel mer fet de nàixer home i que només tinga presumpció d’innocència la dona. Cosa que va en contra de la nostra constitució, de l’article 14 que diu que tots els homes i dones són iguals en dret”.
Des de VOX condemnem qualsevol atemptat contra aquest principi constitucional per raó de naixement, sexe, edat, raça o ideologia. Cal recordar que la Llei de Violència de Gènere va sorgir amb la intenció de crear una guerra de sexes en la qual es penalitza i discrimina a l’home, pel mer fet de ser-ho.
Per això des del Grup Parlamentari VOX s’ha presentat una declaració institucional demanant que el ple de les Corts Valencianes condemne tot atac violent exercit contra qualsevol persona amb independència del seu sexe, edat o ideologia. Que es rebutge la col·lectivització i victimització de les dones, així com la criminalització de l’home pel fet de ser-ho i es reivindique la cultura occidental basada en la igualtat, enfront d’altres cultures que tracten a la dona com un ser inferior a l’home.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.