Carcaixent ofereix tallers de teatre gratuïts

Carcaixent ofereix tallers de teatre gratuïts per als xiquets i xiquetes de la localitat

De gener a maig del 2023 els xiquets i xiquetes de Carcaixent, des dels 3 anys fins als 18 anys, de tots els centres escolars.

Podran gaudir de l’activitat extraescolar de teatre de manera totalment gratuïta. 

Els tallers tindran lloc a diversos dels centres escolars de la localitat.

Seleccionant un d’ells en el moment de la inscripció, independentment d’on estiga escolaritzat el o la menor, això sí, acollint-se al nivell que li pertoque: infantil, primària o ESO.  

L’activitat serà un dia a la setmana, amb durada d’una hora, excepte els grups d’infantil, que seran de 45 minuts

El teatre i les activitats artístiques son un repte físic i intel·lectual que els enriqueix potenciant la seua capacitat lúdica i expressiva.

A més, afavoreix la comunicació de la xicalla a través de recursos com la creació de personatges, a més d’històries i també contextos, mentre canten, ballen, escriuen i actuen.

I amb aquestes extraescolars els xiquets i xiquetes podran posar-ho en pràctica cada setmana. 

Per a qualsevol dubte poden contactar al 640352991 i inscriure’s a través del QR del cartell  o mitjançant la pàgina web interpretayeduca.com. 

En cas de no quedar places en algun dels tallers, poden enviar un correu electrònic a reservas@interpretayeduca.com i demanar entrar en la llista d’espera.

Laura Ruiz, Regidora d’Educació, anima a participar, ja que “És una ocasió ideal per iniciar-se o continuar formant-se en el teatre.

Una activitat en la qual els xiquets i xiquetes disfruten i sense adonar-se estan treballant capacitats que els serviran en diferents aspectes de la vida”. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.