Carlet impulsa l’FP Dual amb beques per al Cicle d’Integració Social de l’IES Eduardo Primo

Huit persones de Carlet es beneficiaran del programa de Formació Professional Dual

S’ha duplicat la partida pressupostària respecte a l’any 2023

L’Ajuntament de Carlet ha llançat unes beques de Formació Professional Dual. Dirigides a l’alumnat del Cicle d’Integració Social de l’IES Eduardo Primo amb l’objectiu de promoure la inserció laboral en l’alumnat. Alhora que es continua la seua formació en el centre educatiu.

Per això, l’Ajuntament ha duplicat el pressupost respecte a la partida de l’any 2023. Reafirmant el treball de l’ajuntament amb l’educació de qualitat i el seu suport a la joventut de Carlet en la construcció d’un futur prometedor.

“Esta inversió reflectix la voluntat de crear noves oportunitats d’ocupació qualificada per a la gent jove i contribuir al progrés econòmic i social del municipi”. Ha expressat la regidora d’Educació, Sheila Carbonell.

Per la seua part, l’alcaldessa de Carlet Laura Sáez ha declarat: “La duplicació de la partida pressupostària respecte a l’any anterior demostra el suport de l’Ajuntament de Carlet amb l’educació i el desenvolupament professional de la ciutadania”.

Esta mesura busca proporcionar una qualificació sòlida mitjançant processos d’ensenyament i aprenentatge tant en el centre de treball com en l’educatiu, amb la finalitat de satisfer les necessitats i aspiracions de l’alumnat.

Les huit persones beneficiàries de les beques iniciaran el dia 1 de març el programa que es durà a terme en col·laboració amb l’equip orientador dels diferents centres educatius públics fins el 31 de desembre de 202

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.