Carlet iniciarà les obres de la Ronda Oest a l’inici de 2024

Carlet està a un pas de complir una de les reivindicacions que arrossega des de fa més de 30 anys; poder desviar el trànsit que, a hores d’ara, es continua concentrant  a la CV-50 que creua tota la població.

L’objectiu de la circumval·lació és traure del centre urbà el trànsit de més de 8.800 vehicles diaris.

Tal i com va anunciar la Consellera d’Infraestructures al mes d’agost durant la seua visita a la població riberenca. Aquestes obres donaran inici en uns mesos, durant el primer trimestre de 2024 que tindran durada de 30 mesos aproximadament. Amb una inversió pròxima als 6 milions d’euros. Així ho ha declarat Laura Saez, alcaldessa de Carlet. Qui ha mostrar la seua satisfacció per veure feta una realitat la reivindicació de tots els carletins i carletines. 

L’Alcaldessa, també ha aclarit que la conselleria treballa en aquests moments en l’obtenció dels terrenys que ocuparà un vial de 1.680 metres de longitud que vorejarà Carlet per l’Oest i connectarà una rotonda ja existent al costat de Benimodo amb la construïda en l’eixida cap a Catadau.

Saez també ha informat sobre algunes de les idees que es poden portar a terme, en la CV-50. Una volta finalitzades les obres de la Ronda Oest.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.