Carlet millora la seguretat als passos a nivell de la ciutat 

També s’està canviant el vallat de la línia del ferrocarril per a reforçar la protecció del veïnat

Laura Sáez: “Estes mesures són un pas més en la direcció de convertir Carlet en una ciutat més segura i accessible per a la ciutadania”

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana està treballant en diverses intervencions destinades a millorar la seguretat i l’accessibilitat dels passos a nivell a la ciutat.

Una de les actuacions destacades és la renovació del pas a nivell situat al carrer Rollet, que ha estat dotat de nous elements i proteccions. A més, se va a obrir un nou accés i s’està adequant el pas de vianants a la zona de l’Avinguda Salvador Allende amb el Carrer Colón, millorant significativament la seguretat de la ciutadania.

Així mateix, també s’està portant a terme la renovació del vallat de la línia del ferrocarril al seu pas per Carlet, amb l’objectiu de reforçar la protecció del veïnat en este entorn, contribuint a reduir els riscos d’accident. Esta actuació serà complementada en el futur per l’Ajuntament de Carlet amb el pintat del mur de la línia de ferrocarril. 

“Amb estes intervencions es pretén millorar la seguretat dels passos a nivell i facilitar l’accessibilitat als carrers. És fonamental pensar en el benestar del nostre veïnat i garantir un entorn segur per a tota la ciutadania”. Ha declarat Laura Sáez, alcaldessa de Carlet.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.