Carlet presenta ‘Gent del meu poble’ de Ramon Trullenque

La Casa de la Cultura de Carlet es va omplir dissabte de gent del poble amb motiu de la presentació de la quarta edició de Carletins, on veu la llum el monogràfic de Ramon Trullenque Peris Gent del meu poble.

En l’acte van intervindre Salvador Tapia Alcover, president de la Fundació Caixa Carlet, patrocinadora de l’edició, Mario Yúfera, Martínez, director de l’IES Eduardo Primo Marqués, que va presentar l’obra i l’autor Ramon Trullenque Peris.

Presentació Gent del meu pobleGent del meu poble és un collage de personatges amb les seues microhistòries que, juntes, van conformant la història general de la nostra ciutat durant el segle XX. Pot ser que les seues biografies no siguen tan rellevants quan traspassen el terme de Carlet, però per a nosaltres és l’ocasió de poder mirar des d’una perspectiva privilegiada com ha anat progressant el nostre poble a través dels seus protagonistes anònims, gent del carrer que en un passat no molt llunyà va ocupar i compartir el nostre espai vital.

Tots els personatges s’interrelacionen en eixe entorn encara recognoscible que evoca els moments viscuts, un anecdotari ric en matisos que encara es pot extraure de la memòria comuna i que ens ajuda a comprendre la Nostra manera d’ésser com a poble.

Trullenque en esta edició al mateix temps vol rendir un homenatge als nostres avantpassats, que feren de la nostra ciutat un lloc del qual ens sentim orgullosos.

A la presentació van acudir els patrons de la Fundació Caixa Carlet, l’alcaldessa de Carlet Mª Josep Ortega, membres de la Corporació municipal, familiars dels personatges que apareixen al llibre i multitud de carletins, més de 200 persones. Esta quarta edició, igual que les tres anteriors, estarà a la venda en la Fundació Caixa Carlet (av. Caixa d’Estalvis, 1), en les papereries del poble i comerços de Carlet Comercial que ho sol·liciten.

Peu

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.