Carlet se suma a les celebracions pel dia de l’orgull LGTB

L’alcaldessa decreta que la bandera de l’arc iris es col·loque a la façana de l’Ajuntament

 Commemoració dia LGTBEl dia 28 de juny es commemora el dia internacional de l’orgull LGTB en el qual es fa una crida a la societat civil per la tolerància i la igualtat dels gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals. En els últims anys s’ha convertit ja en una tradició que, per part dels moviments i col·lectius LGTB, es promoga esta campanya de solidaritat omplint els balcons particulars i institucionals de banderes arc iris (bandera que identifica el col·lectiu LGTB).

L’Ajuntament de Carlet, sensible i compromès amb estes demandes, aprofita per unir-se a estes reivindicacions de forma simbòlica i se suma a la convocatòria popular per tal que el símbol que identifica el col·lectiu LGTB es col·loque a la façana de l’Ajuntament. Per això, l’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, ha decretat que des del dia 25 de juny a les 20 h fins al 28 de juny estiga a la façana de l’Ajuntament el símbol-bandera de l’arc iris.

M. Josep Ortega ha manifestat: ‘d’esta forma simbòlica mostrem la nostra sensibilitat i compromís com a administració local davant estes demandes amb l’objectiu de donar suport als canvis socials reclamats en l’actualitat per les persones i col·lectius LGTB’.

La primera representant de l’executiu local també ha anunciat que en els propers anys es duran a terme activitats de sensibilització per la lluita contra l’homofòbia i la plena igualtat per mitjà de les diverses àrees que componen el govern local.

Peu

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.