Carlos Mazón: ”Aliança del Mediterrani Sud “

Carlos Mazón: “Amb esta unió estratègica arranquem units, sumant i multiplicant perquè la Comunitat Valenciana siga líder”

Carlos Mazón, president de la Generalitat, ha destacat la importància de la unió estratègica entre administracions, universitats, port i sector tecnològic per impulsar el Mediterrani com a pol d’innovació.

La nova aliança busca coordinar esforços per aconseguir un marc conjunt que impulsi el desenvolupament tecnològic de la regió.

Mazón ha remarcat que aquesta iniciativa marca “el final del principi” per a aconseguir els objectius plantejats i ha subratllat la importància de treballar de manera conjunta per competir en un món tecnològic cada vegada més exigent.

Amb aquesta aliança del Mediterrani Sud, es pretén superar les mancances de coordinació entre les administracions i altres entitats, fomentant una suma intelligent dels recursos disponibles.

A més, es promourà un entorn col·laboratiu i igualitari per afavorir la integració entre usuaris i empreses, estimulant la cooperació entre diferents sectors econòmics, la investigació, el desenvolupament i la innovació.

Entre les activitats previstes dins d’aquesta aliança es troben la realització de fòrums, estudis i missions conjuntes per potenciar l’àrea del Mediterrani Sud com a centre d’innovació.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.