Carlos Mazón anuncia 14,5 milions d’euros per a renovar i millorar el sistema de depuració d’aigües a Benidorm

Inversió rècord en Benidorm: 14,5 milions per a millorar el sistema de depuració d’aigües

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat una inversió de 14,5 milions d’euros per a renovar i millorar el sistema de depuració d’aigües a Benidorm en els pròxims quatre anys, qualificant-la com la major inversió de la Generalitat en aquest àmbit a la Marina Baixa en dècades.

Aquesta iniciativa es portarà a terme a través d’un conveni entre la Generalitat, EPSAR i l’ajuntament de Benidorm. Mazón ha destacat el compromís del Consell en matèria hídrica, assenyalant que s’ha saldat la “deute històrica” en depuració d’aigües a la ciutat.

La inversió busca fomentar la depuració com a alternativa a la dessalinització i promoure la sostenibilitat del cicle hídric integral a la Comunitat Valenciana.

Les actuacions inclouen la renovació d’instal·lacions elèctriques, estacions de bombeig i línies de tractament d’aigua, essent finançades en un 90% per la Generalitat.

En la visita a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals de Benidorm van estar presents la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, i l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, entre altres autoritats.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.