Carlos Mazón anuncia el llançament del pla d’habitatge ‘Viu Comunitat Valenciana’

Carlos Mazón anuncia el llançament del pla d’habitatge ‘Viu Comunitat Valenciana’ que comptarà amb importants fons Europeus

El pla preveu la promoció de 10.000 habitatges durant la legislatura, prioritzant les necessitats de famílies i joves

Carlos Mazón, president de la Generalitat, ha anunciat amb entusiasme el llançament del pla d’habitatge ‘Viu Comunitat Valenciana’, reiterant el compromís del govern per facilitar l’accés a l’habitatge de manera responsable i sostenible.

El pla preveu la promoció de 10.000 habitatges durant la legislatura, prioritzant les necessitats de famílies i joves. A través de la col·laboració entre el sector públic i privat, es mobilitzarà el sòl disponible per a aquest propòsit.

El president ha destacat que el pla ‘Viu Comunitat Valenciana’ no només busca proporcionar habitatges, sinó també generar oportunitats econòmiques, amb la creació de més de 74.000 llocs de treball directes i indirectes. Això, juntament amb altres mesures incloses en el pla, té com a objectiu impulsar l’activitat econòmica i reduir les desigualtats socials.

Una de les característiques clau del pla és la seua sostenibilitat. Mazón ha explicat que l’estratègia està totalment alineada amb les consideracions mediambientals, utilitzant sòl ja disponible i evitant la requalificació de terrenys. Des de la Generalitat, s’espera que aquesta iniciativa tinga un impacte positiu durador en la vida dels ciutadans valencians.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.