Carlos Mazón anuncia més de 10 milions en inversió sanitària a la Ribera

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha anunciat en la seua visita a Grup Televisió una inversió de 4 milions d’euros per a la reforma dels centres de salut d’Algemesí i Sueca.

El cap del Consell ha fet balanç dels seus onze mesos al capdavant de l’executiu valencià en el magazín de la casa ‘Prop de tu’.

Entre les actuacions que Mazón ha anunciat a la comarca de la Ribera, destaquen la creació d’un nou centre integral a Algemesí i la injecció de nou milions a l’Hospital de la Ribera per millorar la seua situació després de la reversió.

Pel que fa al Pla de Xoc per recolzar el sector de l’automoció en la seua transició al cotxe elèctric, el president ha posat el focus en la importància de la salut de Ford per a la resta del parc de proveïdors. En aquest sentit, el Consell ha posat en marxa una estratègia centrada en la creació d’ocupació, al formació i la recol·locació. 

El cap del Consell ha reivindicat un finançament just de la Comunitat Valenciana, situada en última posició en el repartiment de recursos a les comunitats autònomes. Un sistema de finançament que, segons el president, hauria d’haver-se renovat fa huit anys i que exigeix un fons transitori fins que la Comunitat aconseguisca anivellar-se a la resta. 

En relació a la situació de l’Albufera, Mazón ha denunciat que el cabal ecològic pactat amb Teresa Ribera, ministra per a la Transició Ecològica, hauria d’haver arribat abans del 15 de maig. La Generalitat ha presentat un recurs previ al contenciós-administratiu, que interposarà si no obté resposta.

A nivell autonòmic, Mazón ha subratllat la nova Llei Valenciana de Costes, l’eliminació dels impostos de successió i donacions o la reducció del Consell, el més car de la història en paraules del president. 

L’entrevista es pot veure al Facebook i al Youtube de Grup Televisió.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.