Carlos Mazón destaca el compromís, la professionalitat i l’esforç del personal sanitari jubilat de La Fe

El president de la Generalitat ha presidit l’acte d’homenatge als 181 professionals que van finalitzar la seua labor professional l’any passat en La Fe

El cap del Consell ha assistit a l’acte d’homenatge a les persones jubilades en 2023

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha agraït “la professionalitat, el compromís i l’esforç amb la sanitat i els pacients” del personal sanitari jubilat de l’Hospital La Fe i “la gran labor que han desenvolupat per dedicar la seua vida al servei de les persones”.

El cap del Consell ha assistit a l’acte d’homenatge a les persones jubilades en 2023, on ha posat en valor els seus anys de servei com a professionals imprescindibles en una era de profunds canvis en el camp de la salut i la seua capacitat d’adaptació per a oferir la millor atenció sanitària.

En total han sigut 181 treballadors i treballadores del Departament de Salut València La Fe que han finalitzat la seua carrera professional en 2023, 145 dones i 36 homes, tant de l’hospital com dels centres d’atenció primària, i pertanyents a totes les categories professionals. Els jubilats i jubilades han rebut un diploma i un obsequi honorífic de mans de l’equip directiu.

Per tancar l’esdeveniment, s’han lliurat deu diplomes honorífics a una série de persones que han destacat per la seua trajectòria i que representen els diferents col·lectius i categories professionals. A l’acte ha assistit també Gabriel Enríquez, president de l’Associació de Jubilats de l’Hospital La Fe, pionera en Espanya. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.