Carlos Mazón destaca el paper del professor Manuel Broseta en “la fonamentació de la democràcia i l’autogovern valencià”

L’equip de Govern ha participat en l’acte en memòria al professor Manuel Broseta organitzat amb motiu del XXXII aniversari del seu assassinat a les mans de la banda terrorista ETA.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat el seu paper a l’arribada de la democràcia a Espanya i, sobretot, al territori valencià.

Així mateix, ha remarcat que ara és el nostre torn de continuar amb el llegat del professor i ha agraït la labor de la familia de Manuel Broseta i la Fundació per continuar aprofundint sobre el diàleg, la pau, i la convivència “sense cap paraula d’ira, de venjança o de desacord”. 

En l’homenatge al jurista valencià Manuel Broseta també han participat el vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera, la vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, la consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, l’alcaldessa de València, M. José Catalá, l’expresident de la Generalitat, Ximo Puig, el president de l’Associació d’Amics de la Fundació Manuel Broseta, Pablo Broseta i el president de la Fundació Manuel Broseta, Vicente Garrido, entre altres autoritats i representants de la societat civil.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.