Carlos Mazón destaca l’urgència de l’ampliació de l’aeroport de Manises per a millorar la competitivitat valenciana

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat la importància de l’ampliació de l’aeroport de Manises per millorar la competitivitat i generar ocupació a la Comunitat Valenciana.

Durant la presentació de l’estudi sobre l’impacte econòmic d’aquesta ampliació realitzat per les Càmeres de Comerç de la regió, Mazón ha subratllat la necessitat de comptar amb certeses i concrecions per part de les autoritats competents.

Va assenyalar que la falta d’acció en aquest aspecte seria irresponsable, ja que els aeroports internacionals de la regió podrien col·lapsar.

Mazón ha destacat la urgència d’aquesta ampliació per competir en igualtat de condicions amb altres destinacions i ha ressaltat el creixement del trànsit aeri en tots els aeroports de la Comunitat Valenciana.

L’informe presentat indica que l’aeroport de València està aconseguint la seua capacitat màxima i que la falta d’acció podria resultar en la pèrdua de milions d’euros en despesa turística i milers de llocs de treball.

A més, Mazón ha fet una crida a la unitat, el diàleg i el consens per a obtenir el suport necessari per a aquesta ampliació.

En l’esdeveniment van estar presents diverses autoritats i representants del sector.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.