Carlos Mazón, ha presidit l’acte commemoratiu pel dia de la Comunitat Valenciana

Corredor mediterrani, la indústria valenciana, l’ampliació del port i senyes d’identitat. Mazón al discurs del 9 d’octubre

Amb motiu del 9 d’octubre, el president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha presidit l’acte commemoratiu pel dia de la Comunitat Valenciana i d’entrega de les altes distincions de la Generalitat.

El president ha destacat en el seu primer 9 d’octubre com jefe del Consell la responsabilitat que se li ha atorgat amb el seu càrrec.

També ha remarcat la urgència i necessitat del Corredor Mediterrani i l’ampliació del Port de València, sense de deixar de banda el “dèficit de finançament” que pateix la Comunitat.

Per altra banda ha esmentat la pluralitat que existeix al territori i que “no hi ha un passat d’uns i un passat d’uns altres”, sinó “un passat compartit”. També ha parlat de la necessitat d’impulsar la indústria valenciana i, en concret, la de la ceràmica.

Ha acabat el seu discurs amb les paraules igualtat, unitat i llibertat i ha recitat part de la lletra de la cançó Lliure, de Nino Bravo. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.