Carlos Mazón i Maria José Catalá destaquen les jugadores del València Bàsquet com a referent esportiu i social

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha elogiat “la cultura de l’esforç” de les jugadores del Valencia Basket Club.

Ha afirmat que constituïxen una referència i inspiració per a les joves de la Comunitat Valenciana. 

El cap del Consell ha traslladat la seua felicitació a les jugadores durant la recepció a les capitanes, equip tècnic i executiva del Valencia Basket Femení que ha tingut lloc a l’Ajuntament de València després de guanyar la Copa de la Reina. Mazón ha animat l’equip a seguir donant-ho tot perquè són un exemple a seguir.

En eixe sentit, el President ha assegurat que les jugadores són una inspiració perquè la Generalitat continue implementant polítiques públiques per a donar suport a l’esport femení. Així mateix, ha destacat la consolidació de València com a ciutat del bàsquet a Espanya i ha reiterat el compromís del Consell amb la promoció de l’esport. 

Per la seua banda, l’alcaldessa de València, María José Catalá, ha elevat la proposta de fer les jugadores mereixedores del Premi al Mèrit Esportiu 2024.

En la recepció, el cap del Consell i l’alcaldessa han estat acompanyats per altres membres de la corporació municipal i pel vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.