Carlos Mazón insta a la unitat del sector turístic i reclama l’ampliació d’aeroports

Durant la seua participació en l’Assemblea General d’Hosbec, el president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha fet una crida a la unitat del sector turístic per a reclamar la segona pista de l’aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández

Així com l’ampliació del de Manises, qualificant qualsevol demora com “una irresponsabilitat”.

Mazón ha destacat el lideratge de la Comunitat Valenciana en previsions turístiques i ha ressaltat l’augment del 25% de turistes estrangers a la regió entre gener i febrer de 2024, en comparació amb el mateix període de l’any anterior, quan la mitjana espanyola es va situar en un 16%.

En la seua intervenció, Mazón ha reiterat el compromís del govern valencià amb la defensa de la indústria turística i ha elogiat la seua contribució al desenvolupament social i econòmic de la regió. Així mateix, ha defensat el turisme com una altra indústria important del territori i ha advocat per un model de creixement compatible amb la sostenibilitat.

El president ha afirmat que la Comunitat Valenciana ja no promociona el turisme amb timidesa en fires internacionals, sinó amb convicció en el seu model.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.