Carrera de les empreses a València

ajuntament valencia

La novena edició d’esta prova consta de dues distàncies, una de 5.000 metres que es recorreran per sòl urbà i zona d’horta, i un altra de 10.000,  pels Jardins del Túria

L’avinguda Mestre Rodrigo es converteix diumenge en centre neuràlgic de la “Carrera de les empreses”

València acull diumenge 3 d’abril la IX “Carrera de les Empreses Valencianes” que es desenvoluparà, de 09.00 a 10.40 hores aproximadament, amb meta e eixida en l’avinguda Mestre Rodrigo. Esta prova constarà de dues distàncies, una de 5.000 metres, que es recorreran per sòl urbà i zona d’horta, i altra de 10.000 metres dels Jardins del Túria. Amb motiu de l’esdeveniment, l’avinguda del Mestre Rodrigo, entre els carrers del Camp de Túria i de La Safor, romandrà tancada en ambdós sentits entre les 06.15 i les 13.00 hores aproximadament.  

La 5K eixirà de l’avinguda del Mestre Rodrigo en direcció al carrer Pío Baroja fins a l’altura del Parc de Bombers de Campanar. La carrera seguirà per la Partida de Dalt, els camins de prolongació del carrer del Pare Barranco i de Tragadero, i el de la Sèquia de Tormos fins a l’edifici de la protectora Modepran, el carrer del Pare Barranco, la rotonda del carrer de La Safor fins accedir a la meta situada en Mestre Rodrigo, en el punt inicial de partida.

D’altra banda, la 10K començarà el recorregut, igual que la 5K, fins a la Partida de Dalt, per a dislocar-se pel Camí del Molí del Sol cap a l’interior dels Jardins del Túria. Esta carrera tornarà pel Camí del Molí del Sol, la Partida de Dalt, els camins de prolongació del carrer del Pare Barranco, els camins de Tragadero, de Sèquia de Tormos fins a l’edifici de la protectora Modepran, carrer del Pare Barranco, rotonda del carrer de La Safor fins accedir a la meta situada en Mestre Rodrigo.

Restriccions a l’estacionament

El Centre de Gestió de Trànsit ha informat al respecte que està prohibit estacionar en l’avinguda del Mestre Rodrigo sentit cap al centre de la ciutat, en el tram comprès entre la rotonda del Camp de Túria fins a la rotonda de La Safor, des del dissabte 2 a les 22.00 hores fins al diumenge 3 a les 14.00 hores.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia