Carrera-Marxa de la Dona Alzira 2022

Alzira: Ajuntament. Vista general de la plaça Major.

Els beneficis de la venda de dorsals de la Carrera de la Dona aniran destinats a AFA

El regidor d’Esports, Fernando Pascual s’ha reunit amb Ana Corts, presidenta d’AFA, Associació de Familiars d’Alzheimer, per a informar-la de la vessant solidària de la Carrera de la Dona, on els beneficis de la venda de dorsals aniran destinats a ajudar a esta associació i que servirà per a oferir un millor servei als usuaris. Es pretén així ajudar a la recuperació d’esta associació que s’ha vist afectada amb motiu de la pandèmia de la Covid-19

 El diumenge 6 de març, a les 11 del matí i amb eixida i arribada en la plaça Major, tindrà lloc la Carrera de la Dona, impulsada per la Regidoria d’Esports i organitzada pel Club d’Atletisme la Rabosa. El preu de la inscripció serà de 3 euros i tindrà un caràcter solidari. Enguany serà per a AFA, Associació de Familiars d’Alzheimer.

El recorregut constarà de tres quilòmetres i podrà participar qualsevol dona major de 14 anys. El període d’inscripcions està previst que estiga obert el 20 de febrer a través d’Internet per mitjà d’un link, i de manera presencial en el club social de la Rabosa, al poliesportiu de Tulell, també en la TouristInfo de la plaça del Regne, i en pròxims dies s’anunciaran nous punts on adquirir els dorsals.

L’última Carrera-Marxa de la Dona es va celebrar a Alzira l’any 2008. Ara catorze anys després es reprén esta prova inclosa dins del calendari per al foment d’activitats esportives de la dona. 

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia