Casa Caridad celebra un sopar a benefici de la seua Escola Infantil a Torrent

El comité territorial de Torrent ha fet públic que, entre les donacions rebudes, la fila 0 i la rifa, s’han recaptat més de 4.000 euros

La solidaritat de Torrent va tornar a quedar patent este divendres en el Sopar Benèfic a favor de l’Escola Infantil de Casa Caridad, organitzada pel Comité local que presidix Magda Puig.

L’esdeveniment, celebrat en el Club Santa Apolonia, va reunir una àmplia representació de la societat torrentina, autoritats, representants de les festes i entitats socials. Tots ells van voler abrigallar amb la seua presència a l’Escola Infantil de Casa Caridad del carrer Saint Lucia, que atén 43 xiquets i xiquetes i les seues famílies, en risc d’exclusió social.

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, no va voler faltar a esta cita i va mostrar el seu ferm compromís amb la labor que desenvolupa Casa Caridad a la ciutat, amb l’Escola Infantil. Al costat d’ella, van ser presents els capitans de les festes, Vicente Bacete i Miguel García, al costat dels seus alferes, el germà major suprem, David Llopis, la Musa de la Música de la UMT, María González, i altres representants d’associacions de la ciutat.

La vetlada va estar amenitzada per un quartet que va delectar als assistents amb la seua música en directe. Després del sopar, es va realitzar una rifa amb regals donats per diferents establiments i institucions de Torrent, posant el fermall d’or a una nit solidària.

El President de Casa Caridad, Luis Miralles Torija-Gascó, va aprofitar l’ocasió per a destacar la labor que realitza l’entitat al llarg de tot l’any, no sols a través de l’Escola Infantil, sinó també amb altres programes i servicis dirigits a les persones més necessitades a València ciutat. Va agrair la generositat dels assistents al sopar i de les empreses que han col·laborat amb el seu donatiu.

El comité territorial de Torrent ha fet públic que, entre les donacions rebudes, la fila 0 i la rifa, s’han recaptat una mica més de 4.000 euros, una quantitat que sens dubte serà de gran ajuda per a l’Escola Infantil.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.