Catadau en Festes: Un Cap de Setmana de Paelles, Música i Cavalcada Omple de Vida i Germanor el Poble

La Festa de les Paelles i la Música Remember: Trenta Paelles i Orquestra Nexus en una Nit de Germanor

Cavalcada de Carrosses i Comparses: Creativitat i Alegria en el Dia de la Joventut

Catadau ha celebrat un cap de setmana ple de festes i de germanor, amb una àmplia gamma d’activitats per a tots els gustos i edats. El diumenge, la localitat va acollir la festa de les paelles i la música remember, un esdeveniment que va reunir veïns i visitants en un ambient festiu.

Fins a una trentena de paelles van omplir l’avinguda Santa Bàrbara, cuinades amb destresa i amor per participants de totes les edats. L’alcalde José Escuder va ser l’encarregat d’entregar el premi als guanyadors d’una nit plena de germanor que va culminar amb l’actuació de l’orquestra Nexus.

El divendres passat, l’avinguda Santa Bàrbara de Catadau va ser l’escenari de la Cavalcada de Carrosses i Comparses, una celebració vibrant que va marcar el Dia de la Joventut. La població va participar activament en la cavalcada, que comptà amb una varietat impressionant de disfresses tant infantils com d’adults.

Les disfresses creatives i originals recorregueren l’avinguda Santa Bàrbara fins a la plaça Bosch Marí, on un jurat especialitzat va puntuar les disfresses, reconeixent l’esforç i la imaginació dels participants.

Aquest cap de setmana festiu reflecteix l’esperit comunitari i l’amor per la tradició i la cultura que caracteritzen Catadau. És una mostra del compromís de la localitat en fomentar la participació ciutadana i en oferir oportunitats per a l’entreteniment i la connexió entre els seus habitants.

Amb aquests esdeveniments, Catadau continua fortificant els seus lligams comunitaris i promocionant la seua rica herència cultural, oferint un espai per a la celebració, la creativitat i, sobretot, la germanor. La festa de les paelles i la Cavalcada de Carrosses i Comparses són tan sols una part de la rica tapeç de celebracions que fan de Catadau un lloc vibrant i acollidor on viure i visitar.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.