Catadau es prepara per a viure la festa del comerç ‘FestComerç’ 2023

La Regidoria de Comerç Local ha organitzat este esdeveniment que comptarà amb establiments i associacions locals, animació infantil i activitats culturals i gastronòmiques

Impulsar el comerç local i l’associacionisme. Estos són alguns dels objectius de l’equip de govern (PP) de l’Ajuntament de Catadau.

Mostra d’això és que la localitat es prepara per a viure la festa del comerç, ‘Catadau, FestComerç’ 2023. Que tindrà lloc el 28 i 29 d’octubre.

Un esdeveniment que ha organitzat la Regidoria de Comerç Local i que està subvencionat per la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme. S’inaugurarà este dissabte a les 11.00 hores amb la presència de la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Mª. Isabel Sáez Martínez i altres autoritats.

D’esta manera, durant l’últim cap de setmana d’octubre la plaça Bosch Marín acollirà 21 comerços locals i d’altres municipis. Així com a diverses associacions locals i diverses actuacions musicals com a ‘L’Últim Europeu’, ‘Kastes Bordes’, ‘Planet 8’, ‘Acústica’. A més de tallers i activitats per a la població infantil. La gastronomia també tindrà el seu espai a ‘Catadau, FestComerç’, amb la celebració d’un ‘Showcooking’ per a postres de taronja i caqui i casetes d’alimentació.

A més, este esdeveniment comercial comptarà amb un tren que recorrerà les botigues del municipi, que participen, però no hagen pogut traslladar-se al recinte comercial, per a acostar a les persones visitants a estos establiments.

El diumenge 29 d’octubre, coincidint amb ‘Catadau, FestComerç’, la Regidoria de Comerç Local farà lliurament dels Premis de l’Ús del Valencià en el comerç local als establiments guanyadors. Uns premis que estan subvencionats, per la Unitat de Normalització Lingüística de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

D’altra banda, el dissabte 28 d’octubre tindrà lloc la inauguració de la plaça Bosch Marín que acollirà ‘Catadau, FestComerç’. Cal recordar, que l’Ajuntament de Catadau ha remodelat de manera total esta plaça i ha adequat el mercat ambulant que s’instal·la en este recinte, mitjançant la instal·lació de sombraje, amb una inversió de 298.812,37 euros, a través de la subvenció de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme que es fa càrrec del 90% del projecte que suposa un total de 268.931,13 euros, mentre que el 10% restant és a càrrec del Consistori el que fa un total de 29.881,24 euros.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.