Catalá anuncia la reobertura del poliesportiu de Nou Moles per a la pròxima tardor

L’alcaldessa de València, María José Catalá, ha anunciat la pròxima reobertura del poliesportiu de Nou Moles durant la seua visita al barri.

Després de 14 anys d’obres i diverses interrupcions, Catalá va expressar que el somni s’ha complit, destacant la col·laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat en este projecte.

L’alcaldessa, acompanyada per Luis Cervera, director general d’Esport de la Generalitat, va ressaltar l’avanç de les obres, i la col·laboració de totes les delegacions municipals involucrades. L’obra, amb un pressupost d’11 milions d’euros, ha experimentat retards, i tant l’Ajuntament com la Generalitat han decidit verificar el funcionament de la maquinària i les instal·lacions tècniques abans de la recepció oficial.

El poliesportiu reformat comptarà amb dos soterranis i quatre plantes, amb capacitat per a 1,610 espectadors i diverses instal·lacions esportives.  L’alcaldessa també va supervisar la urbanització de l’entorn del poliesportiu i la reforma de la Plaça de Roma, dos projectes municipals amb una inversió total de 1,1 milions d’euros.

La urbanització conclourà en la primera setmana de març, mentres que la remodelació de la Plaça de Roma està prevista per a maig.

 Estes actuacions milloraran l’entorn públic del barri de Nou Moles, proporcionant instal·lacions esportives de qualitat i espais públics renovats.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.