Catalá destaca la labor de la Unitat de Lactància de l’Hospital Doctor Peset

Catalá destaca la labor de la Unitat de Lactància de l’Hospital Doctor Peset amb l’atenció a 15.000 famílies des de la seua obertura

L’alcaldessa de València afirma que la ciutat “és líder en la protecció de la salut maternoinfantil” i ha subratllat “la continuïtat en l’aposta per la salut com un sector essencial”

Esta pionera unitat d’atenció especialitzada a la lactància és la primera que es va obrir a Espanya i celebra el seu desé aniversari. Amb una jornada sobre protecció de la lactància

L’alcaldessa de València, María José Catalá, ha destacat el lideratge de la ciutat en la protecció de la salut maternoinfantil. Durant la celebració del desé aniversari de la creació de la Unitat de Lactància Materna de l’Hospital Universitari Doctor Peset.

Catalá ha ressaltat que València compta amb la primera unitat d’atenció especialitzada en lactància en el sistema públic de salut a Espanya. Atenent 15.000 famílies des de la seua obertura en 2013.

La Unitat de Lactància Materna, creada en 2013, ha brindat assistència a quasi 15.000 famílies en 10 anys, sent pionera en atenció clínica especialitzada en la Comunitat Valenciana i Espanya.

La unitat també ha col·laborat en investigació i s’ha convertit en un recurs de formació en lactància. L’alcaldessa de València ha expressat el compromís del govern municipal a continuar impulsant recursos per a fer de València un referent en salut. 

La jornada va reunir més de 200 professionals i assessors de grups de suport per a debatre sobre les iniciatives de protecció i suport a la lactància materna en la Comunitat Valenciana.

En l’esdeveniment, també van estar presents la directora general d’Atenció Hospitalària de la Conselleria de Sanitat, María Jesús Arilla. El gerent del departament de salut, Luis Ibáñez. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.