Catarroja acull la XXI Gala Anual de Karate de la Comunitat Valenciana 

El Teatre Auditori de Catarroja es va omplir ahir d’esportistes amb motiu d’una cita en reconeixement del treball i l’esforç realitzat durant tota la temporada

Catarroja va acollir ahir dissabte unes 400 persones de tota la Comunitat Valenciana en el marc de la celebració de la XXI Gala Anual de Karate.

Un esdeveniment autonòmic important per a celebrar el final de curs dels diferents clubs esportius i donar homenatge a 150 esportistes.

L’alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent, va expressar al seu discurs de benvinguda. Orgull davant que la nostra ciutat siga l’amfitriona d’una gala tan rellevant com aquesta on regnen la passió, l’esforç i el treball saludable i persistent de tot un curs”. 

A la gala van estar presents l’alcaldessa de Catarroja, la regidora d’Esports, Beatriz Sierra, i membres de la corporació municipal. El president de la Federació de Karate, Miguel Ángel Gómez, i membres de la Federació, així com diferents entitats, esportistes i públic assistent.

Destaquen els esportistes catarrogins del Club de Karate Catarroja Kizuna Dojo. Representat pel seu president Rafael Sandemetrio, Alba Jiménez Arranz, Vega Resina Fuentes, Alan Roberto Girardi, Nicolás Cardona Ramírez i Néstor Javier Martín. Que van rebre un obsequi pels mèrits aconseguits aquesta temporada 2023-2024.

Es tracta d’un esdeveniment  autonòmic de la Federació de Karate i Disciplines Associades de la Comunitat Valenciana (FKCV i DDAA)  que suposa. Tal i com va explicar l’alcaldessa a la seua intervenció. “Una celebració dels èxits individuals i col·lectius dels esportistes, que són referents i un exemple de respecte, perseverança i disciplina”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.