Catarroja comença els preparatius per a celebrar el 8M

L’Ajuntament de Catarroja llança el seu primer concurs de cartells per a joves amb motiu del 8M

Participa en el concurs de cartells del 8M a Catarroja i expressa la teua visió sobre la igualtat de gènere.

Amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, Catarroja organitza la convocatòria de l’I Concurs de Cartells 8M del municipi dirigit als joves de la localitat. Una iniciativa de l’Ajuntament amb la finalitat d’impulsar les activitats artístiques i creatives de la joventut. Així com oferir-los un espai on reivindicar dins del marc de la igualtat de gènere.

El concurs està dirigit a persones joves d’entre 12 i 30 anys. Que estiguen empadronats o desenvolupen la seua activitat estudiantil i/o laboral dins del municipi. El terme de presentació d’obres finalitzarà el 23 de febrer a les 14h.

La presentació de les obres requerirà inscripció prèvia degudament emplenada i la forma de lliurament de les obres serà presencial al ‘Espai Jove’ en horari d’atenció al públic.

Les obres hauran de ser originals i inèdites, es presentaran dins d’un sobre grandària A4

Les obres, que hauran de ser originals i inèdites, es presentaran dins d’un sobre grandària A4. S’identificaran amb un títol i aniran acompanyades amb una breu descripció de l’obra en un document a part.

La temàtica és lliure sempre que estiga estretament relacionada amb la igualtat de gènere i la lluita contra el masclisme. Així mateix, ha de contenir una imatge gràfica i un eslògan o lema.

Després de finalitzar el període de presentació de dissenys. Les obres seran exposades del 26 de febrer al 14 de març a la Sala d’Exposicions del ‘Espai Jove’. Fins al dijous, dia 7 de març, les persones joves de la ciutat podran anar a veure-les i votar a les seues tres favorites.

El 8 de març es farà recompte de vots i s’anunciarà la persona guanyadora del concurs. A part del primer premi de 50 euros, es repartiran dos Accèssit de 25 euros cadascun. Aquests premis seran lliurats amb una targeta-moneder per a utilitzar en els comerços locals adherits a la campanya de l’Ajuntament de Catarroja. Per a promocionar les compres de proximitat i a la ciutat.


Les bases completes del concurs es poden trobar en la pàgina web municipal.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.