Catarroja consensua amb el personal interí les bases de consolidació

Aquest acord ofereix una estabilitat que repercutirà positivament en l’Ajuntament

L’Ajuntament consensua amb el personal interí les bases de consolidació. Les bases, negociades directament amb el personal afectat, han estat aprovades per la Mesa General de Negociació per unanimitat. Amb l’aprovació, l’Ajuntament busca donar estabilitat a tot el personal interí que porta ocupant places vacants en la majoria dels casos abans del 2016.


En la mateixa Mesa, també s’han aprovat les bases per cobrir en propietat les places vacants ocupades a posteriori del 2016 i s’ha donat llum verda per al procés de consolidació de la plaça d’interinatge de la Policia Local.  L’alcalde de Catarroja i responsable de RRHH també ha aconseguit dur endavant les bases per cobrir en propietat 6 places d’oficials de la policia i 4 places vacants d’agents; dos d’elles per mobilitat i dues més per torn lliure. Amb aquest impuls la policia local de Catarroja tindrà al complet la plantilla establerta per la llei 17/2017 de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana, aprovada l’any 2017 pel govern valencià.


“Des de l’equip de govern valorem de manera molt positiva el consens aconseguit amb la plantilla a la qual, des del primer moment els hem transmés que la nostra prioritat sempre ha sigut consolidar l’actual estructura. Això ens ofereix una estabilitat i, com no podia ser d’una altra forma, repercuteix positivament a l’Ajuntament”, explica Jesús Monzó, alcalde de Catarroja

Comenta la notícia