Catarroja exposa el projecte guanyador de la Beca Artística de 2023 a les portes de la nova convocatòria 

Antonio Portillo Carbonell fou el guanyador de la Beca Artística de Catarroja de l’any 20223. Amb “Cargar la sombra” un projecte d’autoconeixement que s’ha materialitzat en una exposició artística.

Ahir es va inaugurar i es podrà visitar a la primera planta de l’Auditori Municipal de Catarroja, el TAC, fins al 24 de març.

La Beca Artística forma part del projecte cultural de Catarroja, gestionat pel TAC des de l’any 2018. La iniciativa, que consisteix en un concurs obert de projectes relacionats amb les arts escèniques musicals i plàstiques. Té com a objectiu donar suport als i les joves creadores i està dirigida a menors de 35 anys.

El premi, té una quantia mínima de 1.000 euros (els diners provenen d’una part de la recaptació dels espectacles). Inclou, a més, l’exposició del treball guanyador a l’Auditori Municipal. Com explica la regidora de Cultura, Dolors Gimeno “és una iniciativa molt interessant que ja està molt consolidada i que ens ajuda a impulsar a nous artistes”

L’any 2023 es van presentar a la Beca Artística de Catarroja 14 projectes

L’any 2023 es van presentar a la Beca Artística de Catarroja 14 projectes, entre ells “cargar la sombra” de Antonio Portillo. El jurat, conformat per Dolors Gimeno, Regidora de Cultura de Catarroja, en representació de l’Ajuntament de Catarroja.

El pintor valencià Javier Calvo y Mª Ángeles Fayos, en representació d’Olympia Metropolitana S. A., empresa gestora del Teatre Auditori Catarroja. Va decir que fora ell el guanyador de l’edició. Ahir, 14 de febrer, es va inaugurar l’exposició de la seua obra.

Una conjunt d’escultures amb un soport audiovisual que no va deixar indiferent a cap dels assistens, com va explicar Gimeno “el projecte ja ens va impresionar molt quan el vam llegir, però vore les escultures fetes realitat ha sigut molt emocionant”.

L’exposició estarà a la primera planta de l’Auditori de Catarroja, el TAC, fins al 24 de març.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.