Catarroja i Massanassa posen en marxa el programa Joop, Jove Oportunitat

JOOP Catarroja 2

El programa JOOP s’està desenvolupant en les instal·lacions de la Escola d’Adults

Catarroja desenvolupa conjuntament amb l’Ajuntament de Massanassa el programa JOOP, Jove Oportunitat. Una iniciativa destinada a la població jove del municipi que els brinda una nova oportunitat formativa i laboral en un entorn adequat a les seues expectatives. Aquesta acció conjunta entre totes dues poblacions veïnes s’està desenvolupant en les instal·lacions de l’Escola d’Adults de Catarroja.


Així doncs, divendres passat, la vicealcaldessa, Lorena Silvent, va visitar al costat de Miquel Verdeguer, regidor de Joventut a les persones que ja estan formant part del programa JOOP per a conéixer les seues impressions, necessitats i veure en primera persona el funcionament d’aquest.


Aquest programa, al qual s’ha acollit l’Ajuntament de Catarroja, està impulsat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) per a oferir una oportunitat als joves que per qualsevol circumstància ni estudien ni treballen en l’actualitat, però volen reenganxar-se al sistema formatiu o laboral. Encara queden places per a inscriure’s en JOOP, Jove Oportunitat, per a això en el CIJ de Catarroja, situat en les dependències municipals de la Plaça Major, el personal de joventut t’oferirà tota l’ajuda i informació per a inscriure’t.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia