Catarroja ja té a punt la seua piscina d’estiu per a l’obertura aquest cap de setmana

L’alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent, i la regidora d’Esports, Beatriz Sierra, han visitat les instal·lacions 

Aquest cap de setmana arriba l’estiu a Catarroja amb l’obertura de la seua piscina municipal el pròxim dissabte 8 de juny i fins al 8 de setembre amb un ampli horari de 10 h a 22 h de dilluns a diumenge.

L’alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent, i la regidora d’Esports, Beatriz Sierra, han visitat les instal·lacions que ja estan preparades, després de setmanes de neteja i condicionament d’aquesta infraestructura municipal, per a acollir els catarrogins i catarrogines de totes les edats que vulguen refrescar-se, passar el dia a la piscina i fer ús de les diferents zones de jocs, pícnic i hamaques.

L’estiu a Catarroja està ple d’activitat, així la ciutadania podrà gaudir d’aquest espai municipal conjuntament amb altres iniciatives esportives, lúdiques i educatives dirigides als més joves com l’Estiu Esportiu o el programa ‘Estiu Jove’ de l’Espai Jove de Catarroja.

L’Estiu Esportiu tindrà lloc del 25 de juny al 2 d’agost en horari de 9 h a 14 h, i oferirà una diversa oferta d’activitats per a públic infantil de 6 a 16 anys en què els xiquets i xiquetes podran gaudir de multitud d’esports i disciplines, així com activitats i tallers creatius, a més de jocs aquàtics en la piscina municipal.

A més, des de l’Espai Jove s’ha preparat un programa extens dirigit als joves de 12 a 30 anys amb activitats com el Camp de voluntariat juvenil en el Port de Catarroja, un autobús gratuït per a anar a la Malva-rosa tots els divendres de juliol o múltiples tallers i jocs esportius, creatius, aquàtics i lúdics.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.