Catarroja llança ‘Hivern Jove’ la seua proposta formativa i d’oci jove

El programa Hivern Jove atén les necessitats de la joventut del municipi

Aquest divendres 28 de gener s’obri el període d’inscripció per a les activitats que componen la programació Hivern Jove 2022, el programa d’activitats gratuïtes destinat a la població juvenil, des de primer de l’ESO fins als 30 anys, que estiga empadronada a Catarroja o que estudie en algun dels centres educatius de la localitat. La regidoria de Joventut continua, d’aquesta manera, apostant per consolidar la participació de la població juvenil donant resposta en la seua programació a les necessitats formatives i d’oci de la joventut del poble.
“El programa Hivern Jove d’enguany torna a reunir algunes de les activitats més demandades per la població del nostre municipi. Continuem adaptant el nostre programa a les seues necessitats, peticions i a les circumstàncies actuals, tractant de conjugar les seues inquietuds fomatives en idiomes o professions amb les activitats d’oci saludable més demandades”, explica Miquel Verdeguer, regidor de Joventut.
En el programa d’enguany recuperem un dels cursos més demandats com és el de monitor de menjadors escolars, una formació que està destinada a la població entre els 16 i els 30 anys. També destaca, a nivell educatiu el Taller d’Inglés especialitzat en habilitats comunicatives que servirà als assistents per a millorar la interacció oral a través de debats sobre temes actuals. Finalment, el Taller de Moda i Disseny permetrà als joves aprendre els mètodes sobre costura, arranjaments o patrons, amb una aproximació als materials necessaris per a confeccionar roba.
En l’apartat d’oci, una de les activitats més divertides que s’han recollit des del departament de Joventut, una eixida al Fun Jump perquè els asistentex puguen gaudir de saltar i donar piruetes en les diferents àrees del recinte que inclouen zones de bàsquet i espais per a fer parkour.
Finalment, dins de la programació està inclòs un Taller de Risoterapia. Una activitat en la qual els participants podran accedir a aquesta tècnica terapèutica que tenen com a objectiu generar beneficis materials i emocionals a través del riure.
Totes les activitats requereixen inscripció prèvia, la qual es realitzarà de manera telemàtica a través de la pàgina web de l’Ajuntament punxant en el bàner de Hivern Jove, seleccionant l’activitat que es desitge i emplenant el formulari que apareix a continuació. Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.