Catarroja llança una campanya per a destacar el valor informatiu del Telegram municipal

El canal de Telegram municipal s’ha demostrat com una eina molt útil per a informar la ciutadania en moments crítics

L’Ajuntament de Catarroja ha posat en marxa una campanya per a destacar el valor informatiu del Telegram municipal, un canal pel qual es transmeten els principals missatges i alertes a la ciutadania de manera directa. Aquesta eïna de comunicació s’ha demostrat de gran utilitat per a informar la ciutadania en moments crítics com els que hem hagut de viure en els últims anys ja siguen fenòmens atmosfèrics com les diverses DANA o bé la fase de confinament per la Covid19.


“El nostre objectiu amb la difusió d’aquesta campanya és potenciar i consolidar aquest servei municipal que ofereix no sols informació de l’activitat diària, sinó altres continguts d’abast diari com són els talls de carrers, l’oratge o l’agenda setmanal, amb l’objectiu que la ciutadania estiga informada de manera no intrusiva i accessible a un sol clic”, explica Xavi Bellot, regidor de Comunicació.

“Tenim la intenció de seguir potenciant els canals d’accés a la informació com és el cas de l’APP municipal o el Telegram, gràcies als quals la ciutadania accedeix a la informació”. El següent pas, segons Monzó, “és  la posada en marxa del BIM digital, on serà la ciutadania qui, amb la col·laboració municipal, realitze la informació, una proposta participativa molt ambiciosa que prompte posaran en marxa des de la regidoria de comunicació”.

Des de la posada en marxa del canal de Telegram, a l’inici de l’actual legislatura el canal ha anat creixent de manera orgànica. El boca a orella ha propiciat que la ciutadania s’interessara per un servei molt útil sobretot en moments crítics com els que hem viscut amb repetides DANA o la Covid19 on els usuaris han estat informats puntualment perquè podien seguir la informació directa en el canal municipal de Telegram.

L’eina és molt senzilla d’utilitzar i compta amb moltes semblances amb el WhatsApp a nivell de plataforma, la qual cosa ho converteix en fàcil per a qualsevol persona usuària. En els panells que ha distribuït l’Ajuntament per tot el municipi els ciutadans interessats només tenen que escanejar el QR que els manarà directament al canal i si no el tenen, a descarregar-se l’app de Telegram.

Una vegada realitzada aquesta operació tindran tota la informació municipal a un sol clic.

Comenta la notícia