Catarroja obri el termini per a la participació en la XXII edició del certamen de relat breu ‘Conta’m Dona’

Enguany es doblen les quanties dels premis fins a 1.000 euros per a la guanyadora

La ‘XXII Edició de Conta’m Dona’, certamen de relats curts escrits per dones organitzat per la regidoria d’Igualtat de Catarroja amb la col·laboració de Caixa Popular, ha començat a caminar amb l’obertura del termini per al lliurament de treballs. Aquesta edició repetix, degut a l’exit de la seua primera convocatoria, la categoria destinada al públic més jove, entre 12 i 17 anys. A més a més, enguany s’han doblat les quantitats per a totes les categories de les guanyadores amb 1.000 euros per al primer premi.


“Un any més volem tornar a gaudir juntes del gran talent present en un clàssic de la literatura en format breu com és el ‘Conta’m Dóna’. Un certamen que és una proposta fonamental per a visibilitzar la creació literària realitzada per dones, amb un esment especial a les catarrogines que demostren el seu talent literari i a Caixa Popular, per la seua col·laboració perquè aquest esdeveniment siga possible”, ha comentat Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.


Les dones interessades podrán presentar els seus relats escrits tant en valencià com en castellà en les diferents categories. La guanyadora del primer premi s’endurà 1.000 euros amb un accesit de 500 euros. En la categoría de dones menors d’edat entre 12 i 17 anys optaran al premi Dona Jove de 300 euros. Per últim, les dones empadronades en Catarroja opten al premi especial de 250€ patrocinat per Caixa Popular.


Les dones interessades a participar el poden fer des de ja presentant les seues obres inèdites de manera telemàtica, tal com figura en les bases que poden trobar en la web municipal o bé de manera presencial a l’OIAC. El 9 de setembre serà la data límit per al lliurament dels treballs, tant en valencià com en castellà. Per últim, recordar que el 22 d’octubre es donaran a conéixer les guanyadores en una gala al TAC que en les edicions anteriors s’ha convertit en un referent de sororitat a la comarca.

Comenta la notícia