Catarroja ofereix formació en valencià al funcionariat de l’Ajuntament

La regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Catarroja ha posat en marxa dos cursos de valencià de nivell C1 i C2

L’objectiu és que tot el funcionariat tinga competències en valencià per poder oferir un millor servei a la ciutadania

«L’objectiu és que tot el funcionariat tinga competències en valencià. Per poder oferir un millor servei a la ciutadania; i facilitar al funcionariat la formació per poder certificar el seu nivell en la Junta Qualificadora». Explica la regidora de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno.

La regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Catarroja ha posat en marxa dos cursos de valencià de nivell C1 i C2. «Per facilitar al funcionariat la formació de competència lingüística en valencià. Dintre de la seua trajectòria formativa i així poder certificar el seu nivell en la Junta Qualificadora». Explica la regidora de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno.

«Com que la convocatòria de la JQCV està prevista per a final d’octubre. Els cursos s’allargaran fins a la darrera setmana d’octubre o les primeres de novembre. Per facilitar l’aprenentatge i la preparació de l’examen», afig la regidora Gimeno.

Els cursos també s’inclouen en l’estratègia de la regidoria de Normalització Lingüística

Els cursos també s’inclouen en l’estratègia de la regidoria de Normalització Lingüística. «Per garantir el dret de la ciutadania de dirigir-se a la seua administració més propera en les dues llengües oficials. I millorar el servei a la ciutadania de l’Ajuntament també des del coneixement i posada en valor de la nostra llengua». Assegura la regidora Dolors Gimeno. 

Amb els cursos es pretén donar estabilitat i continuïtat a l’acció formativa del personal de l’Ajuntament. Enguany amb els nivells C1 i un de C2 que s’imparteixen els dilluns i els dimarts.

L’any 2023 es van organitzar també dos cursos als quals es van inscriure trenta treballadors i treballadores amb un total de 44 hores de classes de cada nivel.

L’any 2022 es van organitzar quatre cursos, dos de cada nivell, als quals es van inscriure 56 treballadors i treballadores de l’Ajuntament, dels quals una vintena es varen presentar a les proves de la JQCV, de la Cieacova o de les escoles oficials d’idiomes.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.