Catarroja pregunta a la ciutadania sobre la ciutat del futur amb tres conferències participatives

L’Ajuntament de Catarroja ha organitzat tres conferències dividides per grups d’edat en el Teatre Auditori per a recollir totes les opinions posibles

 L’Ajuntament de Catarroja ha programat per a la setmana vinent tres conferències participatives sota el títol, ‘Participa en la Catarroja del futur, ara”, mitjançant les quals vol preguntar a la població sobre la ciutat que volen per als pròxims anys. Per a això, els dies 8, 9 i 10 de febrer, el Teatre Auditori de Catarroja rebrà a la població en tres esdeveniments participatius dividits per grups d’edat, amb la finalitat de recollir totes les opinions possibles que aniran reflectides posteriorment en el Pla Estratègic Catarroja 2030.
“El futur comença a escriure’s amb la participació de la ciutadania en el present. Esdeveniments com els que viurem la setmana vinent, d’un acostament a la ciutadania amb un diàleg participatiu pròxim i estret ens permetran a nosaltres i als qui vinguen després, construir una Cataroja que encaixe amb la visió de futur de la ciutadania i ens faça reflexionar sobre els reptes que afrontem. Per a això és molt important participar i acudir al TAC amb una clara voluntat de construir el nostre futur com a ciutat”, explica Dolors Gimeno, regidora de Participació Ciutadana.
Les conferències, estan organitzades en tres trams d’edat diferenciats amb l’objectiu de reunir les opinions dels diferents sectors de la població de la manera més concreta possible. Així doncs, el 8 de febrer a les 18.30 hores arrancarà la Conferència exploratòria per a persones adultes sota el títol: “Catarroja 2030: Reptes i necessitats de Futur”. L’endemà, 9 de febrer a les 17.30 hores, serà el torn per a la població entre 10 i 14 anys sota el títol: “Catarroja 2030: Herois i heroïnes del canvi”. Finalment, el 10 de febrer a les 17,30 hores serà el torn del segment entre 15 i 20 anys sota el títol: “Catarroja: Joventut 2030”.
Totes les xarrades tindran un format expositiu que fomentarà la participació de les persones presents mitjançant diferents estratègies. L’accés al Teatre Auditori, lloc on es desenvoluparen aquestes jornades, serà lliure fins a completar l’aforament.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.