Catarroja premiarà l’esforç per mantindre les tradicions en les seues distincions pel 9 d’octubre

L’acte de lliurament es realitzarà el 6 d’octubre a les 19.30 hores a l’antic Saló de Plens de la plaça Llotgeta

El mes d’octubre sempre ve acompanyat a Catarroja del lliurament de distincions a persones que, amb la seua aportació, han contribuït a millorar la societat local.

Enguany els guardons ‘Nou d’octubre’ premiaran l’esforç, per mantindre les tradicions, de Rafael Reinoso Pérez, Remedios Morea Sancho i Salvadora Vila Ferrandis. Així doncs, aquests premis tornen a ressaltar el valor de la ciutadania i com, gràcies al seu impuls, el nom del municipi ha destacat de manera notable. L‘acte tindrà lloc hui divendres 6 d’octubre a les 19,30 hores en el saló de plens de l’antic Ajuntament de la plaça Llotgeta.

“Aquests premis tenen com a objectiu reconèixer la tasca de catarrogins i catarrogines en benefici de la cultura i la llengua així com a persones que han contribuït a escriure la història del nostre poble. Enguany hem volgut posar en valor el treball en defensa del valencià de Rafa Reinoso, dibuixant del còmic Camacuc, que recentment ha patit els atacs de la ultradreta i a les peixcateres, Remedios Morea Sancho i Salvadora Vila Ferrandis, un exemple de l’important paper de les dones en l’activitat econòmica i social de la Catarroja del segle XX””, explica Dolors Gimeno, regidora de Cultura de Catarroja.

Com es habitual als Premis 9 d’Octubre a Catarroja acompanyaran uns actes paral·lels per a destacar la cultura valenciana i oferir un espectacle cultural al nostre poble. Així doncs, el dissabte 7 d’octubre, a l’endemà del lliurament de premis, el TAC Catarroja serà amfitrió de l’espectacle Bandautòrium que repassarà els temes d’Andreu Valor amb la col·laboració de la Societat Musical L’Artesana. L’acte començarà a les 19 hores i serà obert al públic fins a completar l’aforament.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.