Catarroja promou el benestar animal amb la fira Mascotalia

La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Catarroja, se celebrarà aquest pròxim dissabte dia 28 d’octubre a partir de les 16 hores en el Parc del Secanet

Dissabte que ve les famílies de Catarroja podran gaudir d’una jornada a l’aire lliure al costat de les seues mascotes, repleta de multitud d’activitats, tant lúdiques com d’oci, i especialment dirigides a promoure la cura i benestar dels animals domèstics i la tinença responsable.


Per a això s’ha organitzat un ampli programa d’activitats, que s’allargarà fins a les 20.30 hores de la tarda. Animació musical i teatre infantil, castells inflables, globoflèxia, maquillatge de mascotes. Són només algunes de les propostes de les quals podran gaudir mascotes i persones assistent


A més, també se celebrarà una xerrada formativa sobre ensinistrament caní, una carrera i circuits per a mascotes, i exhibicions d’agility i disc. Tampoc faltarà la presència d’estands de diferents comerços especialitzats de Catarroja.


En la fira, plantejada com un punt de trobada per a les persones propietàries de mascotes i amants dels animals. També s’aposta per conscienciar sobre la tinença d’animals i les pràctiques comunes bàsiques responsables amb la finalitat d’aconseguir una millor convivència a la ciutat.


Per a això, l’Ajuntament instal·larà un estand municipal en el qual es lliuraran dispensadors de bosses per a la recollida dels excrements de mascotes en les vies públiques.


Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.