Cinema, piscina, oci i cultura protagonitzen l’agenda de Quart de Poblet

La pel·lícula Free Guy es projectarà de manera gratuïta a les 22.00 hores

El cel ennuvolat no és una excusa per a gaudir de les activitats que t’ofereix Quart de Poblet durant aquest cap de setmana. Literatura, cinema, turisme i activitats d’oci protagonitzaran l’agenda cultural.

La campanya “Cinema a la Fresca” continua al peu del canó, però aquesta vegada el fa de la mà de Ryan Reynolds. Després de la seua interpretació en Deadpool l’actor torna amb aqueix humor àcid que tant li caracteritza per a protagonitzar el hit de l’estiu Free Guy.

Guy treballa com a caixer en un banc i descobreix que en realitat és un personatge sense paper dins d’un videojoc de món interactiu en el qual tothom utilitza la violència per a aconseguir el que vol. No obstant això, aquesta pel·lícula va més enllà i ve a demostrar que es pot guanyar sense fer ús de la violència.

Aquesta comèdia es projectarà de manera gratuïta el dissabte a les 22.00 hores a l’esplanada que hi ha al costat de la Biblioteca Municipal Enric Valor.

L’oferta cultural es completa amb les propostes de lectures que ha realitzat la Biblioteca Municipal Enric Valor. Per al públic infantil recomana L’estiu comença amb festa de Natalia Sangenís, Els vacances de la Bruixa Avorrida d’Enric Larreula i Els colònies d’estiu, de Adelina Palacín.

I d’altra banda, Pobles d’Espanya de César Justel i Tolls i salts d’aigua valencians: amb més de 200 gorgs, cascades i espais fluvials d’Agustí Hernández i Dolz són les lectures recomanades per a les persones adultes. Si la biblioteca roman tancada, els exemplars prestats es podran deixar en la bústia habilitada. La instal·lació tornarà a obrir les seues portes del 22 al 31 d’agost de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores.

Pese al mal temps d’aquesta setmana, els dies de calor segueixen presents. Acudir a la piscina de Quart de Poblet és el pla perfecte per a fugir de la calor. L’horari és de dilluns a diumenge d’11.00 a 20.00 hores.

Aquells que vulguen conéixer anècdotes i endinsar-se una mica més en la història del municipi, l’oficina de Turisme organitza visites guiades de manera gratuïta. Tan sols has d’escriure un mail a turisme@quartdepoblet.org.de igual forma, a través del Museu Virtual també es poden conéixer les curiositats del municipi sense eixir de casa i de manera gratuïta.

Finalment, per als qui preferisquen un pla alternatiu, d’oci i familiar poden acudir a la zona de Molí d’Animeta. Els veïns i veïnes de Quart de Poblet podran gaudir de manera gratuïta de la tirolina, els tobogans, les pistes esportives, utilitzar les taules de pingpong, jugar a la petanca en la terra morterenca o passejar pels grans espais verds. Es recomana utilitzar protecció i acudir en les hores de menys sol. Així mateix, es recorda que no es permeten gossos en la gespa, només en les zones habilitades.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.