Ciutadans Alzira reclama restituir al “placer” per a garantir el funcionament del mercat ambulant

Aledón: “Es va anul·lar aquesta figura i s’ha contractat seguretat privada, generant més despesa per a les arques municipals”

La regidora de Ciutadans (Cs) Alzira, Clara Aledón, ha reclamat “restituir al ‘placer’ per a garantir el funcionament del mercat ambulant dels dimecres”. “No entenem que es prescindisca d’aquesta figura establida per l’ordenança municipal i que després es contracte seguretat privada per a fer el seu treball”, ha criticat.

En la mateixa línia, Aledón ha recordat que “Cs ha reivindicat durant tota la legislatura que es mantinguera aquesta figura quasi ja inexistent i se’ns va dir que es podia controlar des d’un despatx de l’ajuntament”. “També demanem que es restituïra la parella de la Policia Local que solia estar tot el matí i va deixar de fer-ho”, ha detallat.

Per a la regidora de la formació liberal, “la contractació d’una empresa privada genera més despesa a les arques municipals, i suposa una ineficient gestió dels recursos econòmics i humans”. “És incompresible que es prescindisca dels funcionaris i es contracte una empresa privada per a realitzar les seues funcions”, ha declarat, alhora que ha defensat que “és tan senzill com restablir el que ja existia”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.