Ciutadans Alzira reclama restituir al “placer” per a garantir el funcionament del mercat ambulant

Aledón: “Es va anul·lar aquesta figura i s’ha contractat seguretat privada, generant més despesa per a les arques municipals”

La regidora de Ciutadans (Cs) Alzira, Clara Aledón, ha reclamat “restituir al ‘placer’ per a garantir el funcionament del mercat ambulant dels dimecres”. “No entenem que es prescindisca d’aquesta figura establida per l’ordenança municipal i que després es contracte seguretat privada per a fer el seu treball”, ha criticat.

En la mateixa línia, Aledón ha recordat que “Cs ha reivindicat durant tota la legislatura que es mantinguera aquesta figura quasi ja inexistent i se’ns va dir que es podia controlar des d’un despatx de l’ajuntament”. “També demanem que es restituïra la parella de la Policia Local que solia estar tot el matí i va deixar de fer-ho”, ha detallat.

Per a la regidora de la formació liberal, “la contractació d’una empresa privada genera més despesa a les arques municipals, i suposa una ineficient gestió dels recursos econòmics i humans”. “És incompresible que es prescindisca dels funcionaris i es contracte una empresa privada per a realitzar les seues funcions”, ha declarat, alhora que ha defensat que “és tan senzill com restablir el que ja existia”.

Comenta la notícia