Clausura Castell Brick d’Alaquàs, ’exposició de Lego


Es tracta d’un balanç molt positiu de visites que mostra l’èxit d’acollida d’aquesta mostra que s’exposa a Alaquàs des de fa 3 anys amb gran quantitat d’adeptes d’aquest tipus de construccions creatives i originals.

Castell d’Alaquàs

Durant el període del 17 de desembre al 9 de gener, dies en què era necessària la reserva d’entrades, van assistir un total de 6.843 persones Durant els dies de visita, del 3 al 16 de desembre i del 10 al 16 de gener, van visitar la mostra més de 2.000 persones.

L’exposició ha comptat amb amb centenars de milers de peces de construcció inèdites distribuïdes per la Sala la Nova del monument històric en les quals han destacat l’originalitat i creativitat ja que són produccions pròpies creades per ells mateixos.

En ella van participar més de 30 persones membres d’aquest col·lectiu i va ser distribuïda en sis sales amb més de 20 muntatges de temàtiques diferents amb composicions pròpies. En ella es podia trobar el Castell d’Alaquàs així com una representació de diferents ciutats i monuments del món.

Hi havia un set dedicat al món dels llibres i la fantasia, una altra dedicada al món pirata, una secció botànica, altra centrada en Star Wars i una secció de legos tècnics.

Com és habitual, es va veure també una construcció dedicada a Harry Potter amb escenes úniques. Ha destacat ambé la incorporació un any més d’un betlem que enguany ha sigut ampliat en tamany i que anirà creixent any rere any.

A més de visitar l’exposició, les persones fans de Lego han tingut també la possibilitat de participar en els tallers organitzats per tal d’ensenyar a les i els participants com construir diferents muntatges. Al llarg de les dues jornades organitzades en diverses sessions van participar vora 300 persones.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia