Clausura del Programa Qualificació Bàsica a Alaquàs

El curs ha sigut impartit al Centre de Formació Municipal Francesc Ferrer Martí

El passat divendres 17 de juny va tindre lloc la clausura del Programa de Qualificació Bàsica especialitat Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generales. Es tracta d’un programa impartit al Centre de Formació Municipal Francesc Ferrer Martí d’Alaquàs que ha comptat amb una subvenció de 39.840 euros a càrrec de la Conselleria d’Educació.

A l’acte van assistir l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor d’Ocupació, Jaime Marqués i el director del Centre de Formació Municipal, Pepe Latorre. En les intervencions, el primer edil va felicitar l’alumnat que ha aconseguit el certificat i els va animar a continuar formant-se i aprofitar aquest tipus de formacions.

Es tracta d’un programa dirigit a persones majors de 16 anys que no compten amb el Graduat Educació Secundària a través del qual s’ofereix a l’alumnat millorar la seua formació en una professió per tal d’incrementar les seues possibilitats de trobar un treball. Aquest curs han obtés una certificació acadèmica dels mòduls superats.

Aquest programa es va iniciar al setembre de 2021 i ha comptat amb 960 hores teòriques i pràctiques. Les persones participants han pogut realitzar 128 hores de pràctiques en empreses d’Alaquàs, una oportunitat que els ha permés conéixer de prop el mercat laboral. Amb el títol obtés podran continuar estudiant amb possibilitat d’accedir a un Cicle de Formació Professional Bàsica o presentar-se a les proves per a obtindre el Graduat en Educació Secundària o altres alternatives.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.