Col·lectius festers d’Alcàsser organitzen actes festius aquest cap de setmana

 Alcàsser es prepara per a acollir tant la Fira Andalusa, com la festa en honor a Sant Blai

Alcàsser està de celebració. Aquest cap de setmana, els clavaris de Sant Blai, les clavariesses de la Verge del Carme i la filà mora Aljama Alqasar, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat, han organitzat diferents actes festius. L’alcaldessa del municipi, Eva Zamora, ha volgut agrair la gran labor festiva que realitzen a Alcàsser i ha animat a tota la ciutadania a participar dels esdeveniments programats.

Així, del 13 al 15 de maig, la Fira Andalusa aterra al Parc L’Alter d’Alcàsser de la mà de les clavariesses de la Verge del Carme i la filà mora Aljama Alqasar. La inauguració serà aquest divendres a les 20.00 h, i es comptarà amb l’actuació del grup Sonakai Rumba (22.00 h). En finalitzar, hi haurà festa amb Dj.

La resta de dies, la fira obrirà al públic a partir de les 11.00 h. No obstant això, la música tornarà a sonar el dissabte, 14 de maig, amb l’actuació del cor rociero de la Casa d’Andalusia de València (21.00 h) i en finalitzar, festa amb Dj.

D’altra banda, el diumenge, 15 de maig, els clavaris de Sant Blai celebraran la tradicional festa en honor al sant. A les 11.30 h, tindrà lloc la tradicional ofrena, missa i processó. A la vesprada, de 16.30 a 19.30 h, hi haurà activitats infantils al poliesportiu, al costat del camp de futbol, i en finalitzar, l’espectacle familiar ‘Ogro, el musical’, amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, posarà el fermall d’or. L’entrada serà lliure.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia