Comença el projecte “Criança Positiva” a Sedaví

Aquesta setmana ha donat inici el taller sobre criança positiva a Sedaví, amb una presentació detallada del curs i les característiques de l’etapa 0-3 anys

Els encarregats d’impartir aquesta formació han sigut Amparo Gascó i Adrià Sinarcas, psicòlegs municipals amb una àmplia experiència en aquest àmbit

Durant la presentació, es va destacar la importància del desenvolupament dels infants durant la etapa dels 0 als 3 anys. És durant aquests primers anys quan es posen les bases de les habilitats comunicatives, emocionals i relacionals que els acompanyaran tota la vida. 

En aquest sentit, el taller a més de brindar eines pràctiques als pares, mares i cuidadors, també es consciencia sobre la importància d’una criança positiva i estimulant en aquestes edats primerenques.

A la presentació també ha asistit  la pediatra Julia Ruiz, part de l’interdisciplinar equip que prepara aquests tallers i ens comenta que es el que més destaquen els pares després de participar en aquest tallers.

En definitiva, el taller sobre criança positiva a Sedaví promet ser una oportunitat única per als pares, mares i cuidadors de la localitat. Amb un enfocament interdisciplinari i la participació de professionals experimentats, aquesta iniciativa busca no només proporcionar coneixements pràctics i estratègies útils, sinó també crear vincles forts i una xarxa de suport essencial per a aquells que estan en la meravellosa però desafiadora etapa de la criança dels infants.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.