Comença la 35a campanya de Anem al Teatre 2023 a Massamagrell 

Els alumnes dels centres escolars participen un any més en aquesta campanya que busca fomentar i promoure les arts escèniques entre els més joves

Aquest dimecres 26 d’abril s’ha inaugurat la 35a edició de la Campanya Anem al Teatre. Amb la qual es promouen les arts escèniques entre la població en edat escolar de Massamagrell. Així com crear hàbits d’oci saludables i acostar el teatre als més xicotets. A més d’unificar recursos d‘altres administracions i potenciar l’activitat teatral a la Comunitat Valenciana.

La campanya compta amb el suport del Servei d’Assistència i Recursos Culturals (SARC) de l’àrea de Cultura de la Diputació de València. L’edició de 2023 comptarà amb quatre representacions teatrals a Massamagrell valorades en més 6.300 euros.

“Paraules a les butxaques”

La primera funció ha sigut aquest matí amb: “Paraules a les butxaques” de la companyia Los Combi’, dirigida a tot l’alumnat d’infantil i repartida en 2 sessions en el Teatre del Centre Cultural Joan Fuster i Ortells. En aquesta obra s’ha gaudit d’un viatge per a descobrir un nou món, la màgia dels noms, els números i els colors. 

El dia 27 d’abril continuarà la programació amb “El somni de Juli Verne” de la companyia J.M. Gestió Teatral per a l’alumnat de 1r a 4t de Primària, dividits en 2 sessions. En aquest espectacle se’ns presentarà la història d’un jove Juli Verne. Que, juntament amb el seu germà, viurà mil i una aventures en què imaginaran que són creadors de continents i oceans. 

La programació també s’estendrà durant el mes de maig amb les següents actuacions: el 3 de maig el CEIP Bisbe Amigó compartirà un matí amb la companyia Mira Rosana. Que representarà, en el seu centre, “La Pez Paz” per a l’alumnat de 2 anys; mentre que la quarta obra se celebrarà el 4 de maig amb “A la llum de la notícia” Amb la companyia Tramant Teatre, a la qual assistirà l’alumnat de 5é i 6é de Primària, inspirada en tres obres de Pere Calders. Es tracta de contes de l’absurd amb situacions rocambolesques que ens poden passar qualsevol dia.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.