Comença la Fira Orienta’t de Paiporta

La Regidoria de Joventut promou tres jornades d’assessorament laboral i formatiu per a joves

Desenes de joves de Paiporta han assistit aquest dimecres a la primera jornada de la Fira Orienta’t. La iniciativa de la Regidoria de Joventut i el Centre Jove per a assessorar des del punt de vista acadèmic, formatiu i laboral a la joventut paiportina. L’esdeveniment se celebra al propi Centre Jove, al poliesportiu municipal.

En la Fira Orienta’t, una dotzena d’entitats i empreses del món de l’educació ofereixen orientació. Així com de diferents alternatives i itineraris de Batxillerat i Formació Professional existents, en un esdeveniment que estarà en marxa fins al divendres 27 de gener.
Als matins, les visites estan concertades amb els instituts i col·legis de Paiporta. De vesprada, la fira s’obri al públic en general en horari de 16.00 a 19.00 hores.

Objectiu de la Fira Orienta’t

La Fira Orienta’t té l’objectiu de mostrar una panoràmica personalitzada. A cadascuna de les persones que s’hi acoste de les diferents alternatives i itineraris. Que poden les els i les joves de diferents etapes educatives. Tant des del punt de vista dels estudis com del treball.
L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i la regidora de Joventut, Laura Jiménez. Han donat la benvinguda en la primera jornada, acompanyades d’altres membres de l’equip de govern de la localitat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.