Comencen les jornades formatives del projecte Erasmus: EUCAP a Alboraia

Les classes estan tenint lloc en el Centre Municipal de Portalet

Aquest matí s’han iniciat les jornades formatives del projecte Erasmus: EUCAP. El regidor de Comerç, Treball i Consum, Sebastián Torres Adán, ha assistit a la inauguració de les jornades, que es desenvolupen en el Centre Municipal de Portalet durant els dies 4 i 5 de maig.

Aquest projecte europeu està liderat per una organització belga (http://www.unessa.be/), i al costat d’ells, una organització italiana de formació i inserció, una altra francesa de suport a persones amb discapacitat, i una associació valenciana centrada en ocupació i educació.

Estan treballant des de 2019 compartint bones pràctiques, generant eines metodològiques i analitzant la situació de les persones que es dediquen a orientació professional de joves amb discapacitat lleu.

Durant aquests mesos previs, les entitats sòcies han estat treballant en el programa formatiu que s’impartirà a professionals de l’àmbit de la inserció laboral de joves amb discapacitat lleu.

Com a assistents (alumnat) han acudit orientadores i orientadors dels diferents estats membres, i també participaran tres entitats externes:

– La responsable d’inserció laboral de la Cooperació Francesa ( Ministeri d’Afers exteriors Francés).

– Les responsables del Centre d’Ocupació de l’empresa Dr. Schneider (Picassent/València).

– I el director de l’associació AMBIT que treballa amb inserció laboral de població ex-reclusa amb discapacitat mental.

Les classes estan tenint lloc en el centre Municipal de Portalet amb un horari de 9’00 a 18’00.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia