Comencen les obres d’adequació de la Escoleta per a obrir les seues portes el pròxim curs

El curs 2022-2023 serà quan la nova Escoleta pública del Perelló òbriga les seues portes. Aquesta setmana s’han iniciat les obres d’adequació de la planta baixa on se situarà l’escoleta. 

A mitjan novembre, l’Ajuntament del Perelló va adjudicar les obres del projecte d’‘Habilitació parcial de l’edifici municipal per a l’escola infantil del Perelló’ a l’empresa Saforvall Obres i Infraestructures, S.L. per un valor de 205.755,95 euros. 

Aquesta oferta incloïa una millora del projecte consistent en la climatització dels espais interiors de l’escoleta. 

Les obres han començat amb aquest inici d’any i està previst que finalitzen abans que concloga el mes d’abril perquè al setembre de 2022 es puga posar en marxa l’escola infantil del Perelló, que serà pública i gestionada per la Conselleria d’Educació. 

La regidora d’Educació, Natividad Aguado, ha mostrat la seua satisfacció per l’inici de les obres d’aquest projecte, el més important de la legislatura: “per fi les famílies del Perelló tindran una escola infantil que complisca amb tots els requisits i forme part de la xarxa pública de escoletes infantils”. 

La nova escola infantil tindrà capacitat per a 37 xiquets i xiquetes, en el curs 2022-2023. En concret, constarà d’una unitat de 0 a 1 anys amb huit places; una altra d’1 a 2 anys amb 13 places i una última per a xiquets de 2 a 3 anys que constarà de 16 places.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.