Comencen les obres prèvies a la construcció del futur CEIP Gregori Mayans de Xirivella

IMG_9524

Es desviarà la xarxa de clavegueram i la de subministrament d’aigua, que actualment passen per davall del pati del centre educatiu

Aquest dilluns han començat les obres per a desviar la xarxa de clavegueram i la de subministrament d’aigua potable al voltant del CEIP Gregori Mayans. Unes obres que es desenvoluparan durant els pròxims tres mesos i que són imprescindibles per a la futura construcció del nou edifici del CEIP Gregori Mayans, previst dins del programa Edificant de la Conselleria d’Educació.


Actualment, la xarxa de clavegueram i la d’aigua potable passen per davall del pati del CEIP Gregori Mayans i es veurien afectades pel nou edifici. Per això és indispensable desviar les dues xarxes per a més endavant poder dur a terme el projecte de construcció del nou col·legi.


Amb aquesta important actuació, es connectarà el clavegueram al col·lector situat al carrer Diputació a través del carrer de la Parreta, i es distribuirà l’aigua potable vorejant el col·legi pels carrers Velázquez, la Parreta i Sacramento Esteve.


“La construcció del nou CEIP Gregori Mayans, pressupostada en uns sis milions d’euros, suposa la major inversió del programa Edificant de la Generalitat a Xirivella. Ens permetrà alçar un centre escolar modern i funcional. Amb aquestes primeres obres arranquem un projecte il·lusionant i necessari per a la nostra ciutat, donant valor a l’educació pública, universal i de qualitat amb la qual el govern municipal està fermament compromés”, assegura Vicent Sandoval, regidor d’Infraestructures.


Les obres, que compten amb un pressupost de 196.442,68 euros, no impediran els accessos al CEIP Gregori Mayans i a les urgències del Centre de Salut. Sí que es veuran afectats alguns llocs del mercat dels dijous durant aquesta setmana i la pròxima. Llocs que seran reubicats temporalment.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia